inploid yenilendi!..

Tekrar merhaba,
Yoğun bir çalışmanın ardından inploid yavaş yavaş kendini bulmaya ve daha iyi bir platform olma yolunda ilk adımlarını atmaya başladı. Yapmış olduğumuz güncellemeler altyapı e arayüz ağırlıklı olmakla birlikte; önümüzde engel olarak duran ciddi bazı problemleri çözebilmemiz için büyük bir adım oldu. Bu noktadan itibaren güncelleme dolayısı ile ierik taşıma işlemlerinin de tam anlamı ile tamamlanacağı bu önümüzdeki haftadan sonra artık çok daha hızlı ilerliyor olacağız.
Bugünkü güncelleme sonucunda bazı sorularınızı sistemde göremeyebilirsiniz. Ancak endişe etmeyin; biz paralel olarak tüm public soruları elden geçiriyor ve etiketlemelerini düzeltiyoruz ve bu soruları da kendi profil sayfalarınızda görüyor olacaksınız yeniden (bunu yasayanlar olursa).
Bazı durumlarda ise incelediğimiz sorular sizlerin Gelen kutusunda bulunan Moderasyon kısmına düşebilir. Buraya gelen soruları ilgili açıklamalar doğrultusunda düzeltip tekrar gönderirseniz çok daha hızlı sisteme dahil olmuş olur sorunuz. Tüm bunlara ek olarak; sistemde önümüzdeki özellikle 1 aylık süreçte yoğun olarak farklı özelliklerin ekleniyor olduğunu göreceksiniz ve hepsini buradan duyurmaya çalışacağız.
Tüm bunlardan daha da önemlisi sistem ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi can kulağı ile dinliyor olacağımız...


Tüm sevgi ve saygımızla...
inploid ekibi

NOT: Güncelleme yaptık ama eksikliğini hissedeceğiniz bazı özellikler hala olacak ama en kısa zamanda onları da sisteme dahil edeceğimize emin olun... Görüşmek dileğimizle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder